How we use Cookies

A SHARED garden for residents of high rise flats in Chelmsley Wood has been given a revamp.

Woodbrooke House occupants successfully bid for part of Solihull Community Housing’s £90,000 annual funding for environmental improvements and were able to work with a landscape architect from Groundwork to help design the new garden.

Woodbrooke House occupants successfully bid for part of Solihull Community Housing’s £90,000 annual funding for environmental improvements and were able to work with a landscape architect from Groundwork to help design the new garden.

The social space now features new pathways, low-growing shrubs and fencing, block-paving, seating areas and a decorative wooden arch.

 

Journalists

Cathrina Hulse
Multimedia Journalist
Annette Belcher
Multimedia Journalist
Full newsroom contact details
Tell us what's happening in your area.